Poszukujemy pracowników na stanowiska:
- specjalista ds. jakości
- rozbieracz-wykrawacz mięsa
- pracownik działu technicznego/utrzymania ruchu
Miejsce pracy: Tomnice k. Krotoszyna
SPECJALISTA DS. JAKOŚCI
Zakres obowiązków:
kontrola produkcji i produktów na każdym etapie wytwarzania,
wdrażanie wymagań jakościowych w produkcji,
tworzenie, wdrażanie, utrzymywanie systemu zarządzania jakością,
rozwiązywanie bieżących problemów jakościowych i analiza ich przyczyn w oparciu o narzędzia jakościowe oraz działania naprawcze,
przygotowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników z zakresu wdrożonych standardów jakościowych,
współpraca z innymi działami w firmie,
udział w audytach zewnętrznych oraz inspekcjach urzędowych (Inspekcja Weterynaryjna, Sanepid).
Wymagania:
wykształcenie wyższe,
znajomość standardów jakościowych GMP, GHP, HACCP, IFS/BRC oraz wymagań regulacyjnych w zakresie jakości i bezpieczeństwa żywności,
praktyczna umiejętność wykorzystywania pakietu MS Office,
dobra znajomość języka angielskiego lub niemieckiego w mowie i piśmie,
orientacja na realizację celów, sumienność, systematyczność, zaangażowanie i gotowość na rozwój,
umiejętność planowania i organizacji pracy,
umiejętność organizacji dokumentacji biurowej w formie papierowej i elektronicznej;
dbałość o dobrą atmosferę i komunikację w zespole,
mile widziane doświadczenie w branży spożywczej.
Oferujemy:
umowę o pracę w stabilnej i szybko rozwijającej się polskiej, rodzinnej firmie, z przyjazną kulturą organizacyjną,
wynagrodzenie podstawowe na poziomie 5–6 tys. zł brutto,
jednozmianowy system pracy,
możliwość rozwoju zawodowego oraz doskonalenia umiejętności zawodowych,
szkolenia wdrożeniowe oraz podnoszące kompetencje.
CV prosimy przesyłać na adres: biuro@las-kalisz.pl.
Szczegółowych informacji udzielamy pod numerem tel. +48 62 725 42 70.
PRACOWNIK DZIAŁU TECHNICZNEGO/UTRZYMANIA RUCHU
Wymagania:
stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na proponowanym stanowisku,
umiejętność pracy w zespole,
dyspozycyjność,
odpowiedzialność, zaangażowanie, dokładność, dobra organizacja pracy, rzetelność, solidność.
Dodatkowym atutem będzie:
doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (lub w obiekcie zajmującym się przetwórstwem mięsa),
wykształcenie średnie techniczne, w szczególności elektryczne,
uprawnienia SEP, w szczególności elektryczne powyżej 1 kV,
prawo jazdy kategorii B.
Zakres obowiązków:
obsługa urządzeń technicznych,
konserwacja oraz bieżące naprawy urządzeń elektrycznych i mechanicznych, instalacji elektrycznych i wodno-kanalizacyjnych oraz instalacji i urządzeń produkcyjnych,
nadzór nad pracami wykonywanymi przez serwisy zewnętrzne,
drobne prace remontowe – diagnozowanie awarii i usterek,
sporządzanie raportów zleconych przez przełożonego.
Oferujemy:
umowę o pracę w stabilnej i szybko rozwijającej się polskiej, rodzinnej firmie z przyjazną kulturą organizacyjną,
wynagrodzenie podstawowe na poziomie 4–5 tys. zł brutto,
premie uznaniowe,
świadczenia z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych,
możliwość rozwoju zawodowego oraz doskonalenia umiejętności zawodowych,
szkolenia wdrożeniowe oraz podnoszące kompetencje.
CV prosimy przesyłać na adres: biuro@las-kalisz.pl.
Szczegółowych informacji udzielamy pod numerem tel. +48 62 725 42 70.
ROZBIERACZ-WYKRAWACZ MIĘSA
Wymagania:
stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na proponowanym stanowisku,
umiejętność pracy w zespole,
dyspozycyjność,
odpowiedzialność, zaangażowanie, dokładność, dobra organizacja pracy, rzetelność, solidność.
Zadania:
obielanie (skórowanie) tusz zwierząt łownych,
trybowanie, wykrawanie, rozbiór, porcjowanie dziczyzny i mięsa królika,
praca na hali produkcyjnej w temperaturze 12⁰C,
praca nożem rzeźnickim i innym sprzętem produkcyjnym.
Oferujemy:
umowę o pracę w stabilnej i szybko rozwijającej się polskiej, rodzinnej firmie z przyjazną kulturą organizacyjną,
wynagrodzenie podstawowe na poziomie 3040–3360 zł brutto,
premie uznaniowe,
możliwość rozwoju zawodowego oraz doskonalenia umiejętności zawodowych,
szkolenia wdrożeniowe oraz podnoszące kompetencje,
świadczenia z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych,
szkolenia wdrożeniowe oraz podnoszące kompetencje.
CV prosimy przesyłać na adres: biuro@las-kalisz.pl.
Szczegółowych informacji udzielamy pod numerem tel. +48 62 725 42 70.
Poprzednia
Następna